home

religieus centrum

abdij

abdijbier

abdijwijnLevensmomenten om in te lijsten
Doopsel
 
Eerste communie
 
Heilig Vormsel
 
Huwelijk
 

Doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk. Vier gewichtige momenten in het jeugdige gelovige leven. Vier hoogtepunten in ieder mensenleven, die ouders en familie graag vastleggen op foto en video. Dankzij het Liturgisch Kunstapostolaat abdij Dendermonde (LKD) kunnen familie en vrienden nu ook aanknopen bij een eeuwenoude traditie: de oorkonde.

Voor elk van bovengenoemde belangrijke momenten is er nu dus een gekalligrafeerde getuigenis, verlucht met passende kleurenprent. Een originele verwijzing naar voorheen, met de modernste technieken vervaardigd, liefdevol bedoeld als herinnering voor later.

Stijlvol, want op stevig crèmekleurig papier van 170 gram. Ideaal dus voor de kalligrafie-pen. Hedendaags, want desgewenst met computer en printer in te vullen in het lettertype van uw keuze. Bovendien in handzaam A4-formaat dat zich probleemloos laat inpassen in lijsten die zowat overal en met bijbehorend passe-partout verkrijgbaar zijn.

LKD's oorkonden voor doopsel, eerste communie, vormsel en huwelijk zijn te koop in de meeste liturgische en religieuze centra in Vlaanderen en Nederland. Per stuk kosten ze welgeteld 1,40 euro, btw wel maar verzendingskosten niet inbegrepen. Had u meer willen weten over ons nieuwste initiatief, contacteer ons dan gerust, of loop gewoon even binnen.Voor meer informatie of bestelling: mail ons op:

 

Designed and hosted by Orion Productions